Over Marjan

Pipo de Clown zei vroeger altijd al: alle problemen zijn denkproblemen! Dat is mijn levensmotto geworden waarbij het inzicht zich nog steeds verder verdiept. In mijn werk heb ik van jouw geluk mijn doel gemaakt. Maar al te vaak zie ik mensen zichzelf (onbedoeld en vaak onbewust) ongelukkig maken. Maar hoe word je dan gelukkiger? Door anders te kijken naar wat je ongelukkig maakt en dat op te lossen en op te ruimen. Het enige probleem waar we ooit last van hebben, zijn onze gedachten. De werkelijkheid is zoals ze is.

In mijn praktijk gebruik ik voornamelijk The Work van Byron Katie, gecombineerd met inzichten uit de rationeel-emotieve therapie (RET). Daarnaast ben ik sinds 2007 docent bij het Personal Development Seminar van Exelix. De principes van PDS sluiten naadloos aan bij mijn werk als coach.

Mijn achtergrond en ervaring liggen op het gebied van communicatie en marketing. Ik heb bij verschillende multinationals gewerkt in onder meer Duitsland, Tsjechië en Spanje. Samen met mijn man Ruud en mijn twee zonen Tim en Loek woon ik in het noorden van Spanje.