Simpelweg gelukkig zijn

Ken je dat gevoel? Dat je de hele dag alleen maar aan het rennen en regelen bent om alle ballen in de lucht te houden? En dan 's avonds geen fut meer hebt om nog iets voor jezelf te doen? Misschien voel je je zelfs gestresst, boos, verdrietig of ongelukkig. En als daar dan ook nog dingen bij komen als een scheiding, ziekte, ontslag of sterfgeval? Of - zoals nu - alle gedoe rond het coronavirus? Is het dan niet tijd om je af te vragen of je ook simpelweg gelukkig kunt zijn - ondanks al die dingen die moeten gebeuren.

Maar hoe word je dan gelukkiger? Door anders te leren kijken naar wat je ongelukkig maakt! Daar wil ik je graag bij helpen. Zodat je je weer rustig gaat voelen. Zodat je je weer vrij voelt en mogelijkheden ziet. Zodat je weer helder wordt in je hoofd. Zodat je zicht krijgt op waar het om gaat in jouw leven!

1-op-1
met Marjan

Personal Development
met Marjan & Liesbeth

Op ruimtereis
met Marjan & Judith

The Work

Marjan beoefent al 15 jaar The Work en heeft meegedaan aan tal van workshops en trainingen in o.a. Amerika, Duitsland, Spanje en Zwitserland. Ze is Certified Facilitator for The Work of Byron Katie.

Rationeel-emotieve therapie

In 2015 heeft Marjan de cursus Rationeel-Emotieve Therapie voltooid bij CIVAS.

Marjan de Boer | Carrer de l'Àncora 6, 17300 Blanes, Spanje | tel +34 649 924 735 | maboer6060@.gmail.com