Personal Development
met Marjan & Liesbeth

In vier verrassende en boeiende dagen leer je steeds beter zien hoe jij (weer) de regie kunt pakken over je eigen leven. Er komen veel verschillende onderwerpen voorbij die je kunt gebruiken om zicht te krijgen op wat jij wilt bereiken en hoe je dat kunt doen. Het Personal Development Seminar (PDS) leert je steviger in je schoenen te staan, assertiever, communicatiever en pro-actiever te handelen, en in oplossingen en mogelijkheden te denken. Daarvan word je gelukkiger en effectiever.

"Ik heb de PDS ervaren als een heel intensieve, interessante, ontzettend nuttige en goede training. De dynamiek in de groep was heel bijzonder, ik heb met iedereen in meer of mindere mate een verbondenheid gevoeld. En ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd, er zijn luiken open gegaan die heel lang dicht waren. Er is weer een vlammetje in me gaan branden dat echt lange tijd gedoofd was. Liesbeth en Marjan zijn super professionals en benaderbaar tegelijk. Echt heel fijn!"

Joreen Röben, gemeente Amsterdam

Personal Development Seminar

Ik werk inmiddels 15 jaar samen met Liesbeth van Hees als docent van het Personal Development Seminar.

Elk proces van ontwikkeling en vernieuwing begint met een bepaald inzicht. Dat kan een besef zijn van iets wat niet zo lekker loopt of een idee over hoe het helemaal anders zou kunnen. Maar dit besef alleen is niet genoeg om iets te veranderen. Je zult er dan ook aan moeten werken. Elke dag een stapje zetten om je dromen te laten uitkomen of om dingen op handigere, betere manieren te doen. Bijvoorbeeld assertiever zijn, productiever of inspirerender voor je omgeving zodat je mensen makkelijker mee krijgt. Als jij jezelf niet gelukkig maakt, wie dan wel? In PDS ontdek je dat je het zelf in de hand hebt.

PDS is een nuchtere, no-nonsense training met verrassende en vooral blijvende resultaten! Kijk hier voor meer informatie.

Meer over Liesbeth

Liesbeth geeft behalve het Personal Development Seminar ook 1-op-1 trainingen die zijn gestoeld op de principes van PDS. Verder houdt ze zich bezig met teambuilding en begeleidt ze werkconferenties binnen organisaties. Dit kan gaan over het onderzoeken van het verandervermogen van een afdeling of organisatie, het ondersteunen bij de totstandkoming van bedrijfsplannen of het begeleiden bij trajecten die met de cultuur van de organisatie te maken hebben.

Liesbeth heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, ze heeft een aantal jaren als pedagoog gewerkt en is inmiddels bijna 20 jaar directeur van Exelix. De wetenschap dat de persoonlijkheid van volwassenen zijn oorsprong vindt in de kindertijd is een waardevol element in haar werk en specifiek in PDS.

"Een bijzondere cursus die mij heel veel inzichten heeft gegeven om aan mijn persoonlijke doel te werken! Liesbeth en Marjan zijn super fijne trainsters!"

Vera de Jong, gemeente Amstelveen

"Helder en complete training! Veel over mezelf geleerd. Alles wat wordt verteld heeft een duidelijk doel, en past in de opbouw. Er zit geen overbodige informatie in."

Bob Nahuis, Tecnotion BV

"De verwachtingen zijn volledig waargemaakt. Ik zal niet direct een ander mens zijn, maar heb wel weer wat handige tools/ denkwijzen meegekregen om op een andere manier tegen feiten aan te kijken."

Edwin van Dusseldorp, Siemens