Waarom Marjan?


The Work kwam ongeveer 15 jaar geleden in mijn leven, toen mijn twee kinderen nog jong waren, mijn man en ik ons eigen bedrijf hadden, en we allebei vanuit huis werkten. Het was een zeer drukke en stressvolle tijd met weinig privacy. Mijn gezin dwingen om mij "de ruimte te geven" was niet de juiste weg. Dat bezorgde me alleen maar meer stress, maakte me de hele tijd boos en ongeduldig. En zelfs als iedereen deed wat ik wilde (niet vaak ...), maakte het me nog steeds niet gelukkig.


The Work doen hielp me een lichtere manier van leven te vinden, zachter, meer verbonden, met meer begrip voor mijn familie en voor mezelf en met meer vrijheid voor iedereen. Nog steeds is elk werkblad dat ik vandaag doe een terugkeer naar diezelfde waarheid en datzelfde begrip. Het blijft me verbazen dat naar binnen kijken de enige uitweg is. Of ik nu grote of kleine problemen heb: onrust is onrust.


Ik heb meer dan 20 jaar in marketing en communicatie gewerkt en ben in 2007 fulltime gaan werken als coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment faciliteer ik The Work, geef ik groepstrainingen op de Filippijnen en in Nederland en ben ik medeorganisator van workshops in de Catalaanse Pyreneeën.


Mijn grootste wens voor jou is om de vrede, kracht en mogelijkheden te ervaren die het doen van The Work mij altijd heeft gebracht. Ik doe graag The Work met je over elk onderwerp dat onrust of frustratie bij je veroorzaakt, je verdrietig maakt of je doet weglopen.


Samen met mijn man Ruud en onze twee zonen Tim en Loek woon ik in het noorden van Spanje.