Ik hoor graag van je!

Marjan de Boer

Carrer de l'Àncora, 6

17300 Blanes, Spanje

maboer6060@gmail.com

+34 649 924735

Tarieven

The Work met Marjan

Tot gauw!

Op Ruimtereis met Marjan en Judith

Wil je meer ruimte in je leven? Ruimte om anders om te gaan met wat er gebeurt in je leven? Ruimte om andere mogelijkheden te zien? Ruimte voor rust, keuzevrijheid en regie? Dan is deze workshop iets voor jou! 

Op een prachtige plek in de Spaanse Pyreneeën helpen Judith Olden en ik je om je te bevrijden van oude (vaak onbewuste) denkpatronen die je stress of spanning bezorgen. We doen dit door mindfulness en The Work te combineren

De ruimtereis vindt plaats van zondagavond t/m vrijdagochtend. (Nieuwe data volgen snel!) De zondag is bedoeld om op je gemak te settelen, de omgeving te verkennen, te genieten van een heerlijk diner en alvast kennis te maken met Marjan en Judith en met de andere deelnemers. De workshop start op maandagochtend en eindigt op donderdagavond. Vrijdagochtend ontbijt je nog bij ons en maak je je klaar voor de terugreis.

De trainingskosten zijn 1250 per persoon. De kosten voor het verblijf bedragen €295 voor een gedeelde of €375 voor een eigen (eenvoudige) kamer, beide op basis van volpension. Let op: het aantal 1-persoonskamers is beperkt. Indeling gaat op basis van binnenkomst van boeking. We proberen je voorkeur zo veel mogelijk te honoreren, maar kunnen die niet altijd garanderen.

De reiskosten bepaal je zelf door je keuze van vervoer! 

Bel met (+34) 649924735 of klik op onderstaande link om je op te geven!

Contactformulier