Ik hoor graag van je!

Marjan de Boer

Carrer de l'Àncora, 6

17300 Blanes, Spanje

marjan@linea-recta.com

+34 649 924735

www.marjandeboer.net

Tarieven

1-op-1

De sessies gaan via Zoom, Skype of Whatsapp en duren een uur.

De inventarisatiesessie is gratis. Mocht je daarna verder willen onderzoeken hoe je gelukkig(er) kunt worden, dan hanteer ik twee verschillende tarieven.

Het particulier tarief bedraagt:
voor 1 sessie € 75,- ,
voor 3 sessies € 210,-

voor 5 sessies € 350,-.

Het zakelijk tarief bedraagt:
voor 1 sessie € 125,-,
voor 3 sessies € 350,-
,
voor 5 sessies € 595,-.

PDS

PDS wordt regelmatig georganiseerd; de data zijn te vinden op www.exelix.nl.

Het seminar is altijd van woensdagochtend tot en met zaterdagmiddag, met tussen de 10 en 18 deelnemers, onder begeleiding van twee trainers.

De deelnamekosten bedragen € 1.900,= (seminar en terugkommiddag) + € 575,= verblijfkosten. Hierover wordt geen BTW geheven aangezien het om een onderwijsactiviteit gaat.

Een paar weken na het seminar is er een terugkommiddag waarop je ervaringen kunt delen.

Op ruimtereis

Wil je meer ruimte in je leven? Ruimte om anders om te gaan met wat er gebeurt in je leven? Ruimte om andere mogelijkheden te zien? Ruimte voor rust, keuzevrijheid en regie? Dan is deze workshop iets voor jou!

Op een prachtige plek in de Spaanse Pyreneeën helpen Judith Olden en ik je om je te bevrijden van oude (vaak onbewuste) denkpatronen die je stress of spanning bezorgen. We doen dit door mindfulness en The Work te combineren.

In het najaar vindt er een ruimtereis plaats van zondag 18 t/m vrijdag 23 september en van zondag 6 t/m vrijdag 11 november. De zondag is bedoeld om op je gemak te settelen, de omgeving te verkennen, te genieten van een heerlijk diner en alvast kennis te maken met Marjan en Judith en met de andere deelnemers. De workshop start op maandagochtend en eindigt op donderdagavond. Vrijdagochtend ontbijt je nog bij ons en maak je je klaar voor de terugreis.

De trainingskosten zijn €750 per persoon. De kosten voor het verblijf bedragen €295 voor een gedeelde of €375 voor een eigen (eenvoudige) kamer, beide op basis van volpension. Let op: het aantal 1-persoonskamers is beperkt. Indeling gaat op basis van binnenkomst van boeking. We proberen je voorkeur zo veel mogelijk te honoreren, maar kunnen die niet altijd garanderen.

De reiskosten bepaal je zelf door je keuze van vervoer!

Geef je snel op want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar en vol=vol!

Bel met (+34) 649924735 of klik op onderstaande link om je op te geven!

Contactformulier