Op Ruimtereis met Marjan & Judith


Kom dan met ons op ruimtereis! Tijdens deze reis leer je op te merken dat er een ruimte is tussen een gebeurtenis en hoe je daarop reageert. En je krijgt de tools om er bewust(er) op te antwoorden. Hierdoor geef je jezelf keuzevrijheid, rust en regie! 

De ruimtereis vindt plaats op een prachtige plek in de Spaanse Pyreneeën waarin onze boodschap van ruimte en rust helemaal past. Judith Olden (mindfulnesstrainer) en ik bieden hier samen een krachtige methode om oude (vaak onbewuste) denkpatronen aan te pakken. 

Tijdens de workshop onderzoek je je gedachten vanuit ‘stilte’, waardoor je je bewust wordt van de verhalen die je jezelf vertelt, die je gelooft en waardoor je pijn, verdriet, spijt en zorgen hebt. Van maandagmorgen tot donderdagavond ben je bezig met meditatie, aandachtsoefeningen, mindful te wandelen én onderzoek je lastige, hardnekkige of overweldigende gedachten aan de hand van The Work. Het probleem is niet dat je gedachten hebt, maar dat je gelooft wat je denkt!  The Work van Byron Katie kan je hierin veel inzicht geven. De vaardigheden en technieken die je hier leert, kun je ook thuis gemakkelijk toepassen.

De ruimtereis vindt plaats van zondagavond t/m vrijdagochtend. De zondag is bedoeld om op je gemak te settelen, de omgeving te verkennen, te genieten van een heerlijk diner en alvast kennis te maken met Marjan en Judith en met de andere deelnemers. De workshop start op maandagochtend en eindigt op donderdagavond. Vrijdagochtend ontbijt je nog bij ons en maak je je klaar voor de terugreis. (Nieuwe data volgen snel!)

De trainingskosten zijn 1250 per persoon. De kosten voor het verblijf bedragen €295 voor een gedeelde of €375 voor een eigen (eenvoudige) kamer, beide op basis van volpension. Let op: het aantal 1-persoonskamers is beperkt. Indeling gaat op basis van binnenkomst van boeking. We proberen je voorkeur zoveel mogelijk te honoreren, maar kunnen die niet altijd garanderen. De reiskosten bepaal je zelf door je keuze van vervoer! 

Bel met (+34) 649924735 of klik op de blauwe box onder aan de pagina om je op te geven!

'Tussen een gebeurtenis en je reactie is een ruimte. In die ruimte zitten je vrijheid en je vermogen om je reactie te kiezen. Je reactie is bepalend voor je groei en je geluk.'

- Vrije vertaling van Viktor E. Frankl -

Mindfulness met Judith

Samen met Judith ga je aan de slag met mindfulness. Door verschillende oefeningen te doen, ontdek je de stilte in jezelf die er altijd is. Je leert zien hoe onrust verschijnt en weer verdwijnt als je bij het stille rustpunt in jezelf blijft.  Je ervaart wat een bevrijding het is om je gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties en de fysieke omgeving op te merken op een accepterende manier, zonder te oordelen of iets goed of fout is.

Mindfulness helpt in het herkennen van automatische, soms onbehulpzame, patronen. Meer bewustwording in deze patronen kan leiden tot meer keuzevrijheid, om automatische reacties te doorbreken en te leren reageren op een behulpzamere manier.

Judith geeft mindfulness trainingen en coachingstrajecten, die je helpen om diep in jezelf te kijken met als doel zelfonderzoek en zelfinzicht. Meer informatie kun je vinden op mindfulaandeslag.nl.

The Work met Marjan

Als er dan toch nog gedachten zijn die je in de weg zitten, ga je samen met mij aan de slag met The Work: een simpele methode om je gedachten op waarheid te toetsen.

Zonder dat we er ons bewust van zijn, interpreteren we de hele dag wat er om ons heen gebeurt en maken we er ons eigen verhaal van. Met alle gevolgen van dien: spanning, stress, verdriet, teleurstelling. The Work is een andere manier om bij het stille rustpunt in jezelf te komen: door de gedachten te onderzoeken die jouw onrust veroorzaken. 

Elke keer als je je gedachten onderzoekt, lossen ze op. Je ruimt als het ware je hoofd op. Zo bevrijd je jezelf van aangeleerde gewoontes en overtuigingen die je ongelukkig maken . 

Ik ben gecertificeerd als facilitator en heb meer dan 15 jaar ervaring met The Work. Ik combineer dit met kennis van rationeel-emotieve therapie en met mijn ervaring als trainer op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.  

Alvast een impressie